Sponsor ons

De Watoto Foundation is voor haar activiteiten voor een groot deel afhankelijk van sponsoren. De afgelopen jaren zijn er gelukkig veel mensen geweest die de stichting een warm hart toe hebben gedragen. Vele creatieve ideeën zorgden ervoor dat de plannen ook echt konden worden uitgevoerd.

Het mooie van de Watoto Foundation is dat uw geld rechtstreeks en voor de volle 100% ten goede komt aan de straatkinderen. Geen dure marketing- en reclamecampagnes, wel puur en eerlijk uw geld rechtstreeks op de juiste plaats.

Sponsorklim Mount Meru

Wat kunt u doen?

• Sponsorklim: zowel de Mount Meru als de Kilimanjaro is bedwongen door een groep klimmers die vanuit Nederland gesponsord werd. Beide keren een groot succes! Op de foto/video pagina vindt u het album van de Meruklim 2008.
• Huwelijken en jubilea: denk aan de Watoto Foundation als u iets te vieren hebt.
• Een sponsorfietstocht, sponsorloop of sponsorwandeling organiseren.
• Met een notariële vijfjaarlijkse lijfrente schenking (via de notaris en geheel gratis) betaalt de belasting tot 50% mee.
• Sponsor een individueel kind; sommige kinderen leren op de Watoto Foundation zo snel dat ze de kans krijgen om naar een middelbare school elders te gaan. U kunt deze individuele kinderen sponsoren, wie weet zelfs tot aan de universiteit!

NB. Bij een schenking heeft u recht op belastingteruggave.

Bankgegevens Watoto Foundation

ING Bank the Netherlands 66.34.28.467 o.v.v. Watoto Eindhoven
Bic/swift ocde: ING BNL 2A
Iban code: NL78INGB0663428467

De ontvangst van uw donaties worden in het begin van de volgende maand bevestigd.

Studenten krijgen in de ochtend onderwijs in Makumira
Word vriend van Watoto
  • ?

Sponsor Watoto Foundation. Ik heb met eigen ogen mogen zien wat een fantastisch werk er gedaan wordt!

- Peter